یکشنبه , 24 ژانویه 2021
  • خانه
  • عکس بازیگران
  • دانش و فناوری
  • اخبار تکنولوژی
  • روانشناسی
  • دانستنی ها
  • خودرو
  • سلامت
  • آشپزی

آرچ کالا

  • خانه
  • عکس بازیگران
  • دانش و فناوری
  • اخبار تکنولوژی
  • روانشناسی
  • دانستنی ها
  • خودرو
  • سلامت
  • آشپزی
Don't Miss
  • طرز تهیه دونات سبزیجات یا دونات اسفناج بدون فر + روش پخت انواع دونات
  • بیش فعالی در کودکان؛ عوامل ابتلا به بیش فعالی، پیشگیری و درمان آن
  • بهترین روغن های گیاهی برای جوانسازی و سفت شدن پوست
  • طرز تهیه خورشت چغرتمه مرغ گیلانی؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه
  • 2 طرز تهیه ترشی و شور گوجه گیلاسی (زیتونی) خوشمزه
  • طرز تهیه پنکیک مغزدار خانگی با شکلات صبحانه نوتلا
  • 5 ترند اصلی زنجیره تامین صنعت خرده فروشی در سال ۲۰۲۱
شما اینجائید:خانه » آشپزی » طرز تهیه و نکات طلایی کباب کوبیده مرغ تابه‌ای با طعم زغالی

طرز تهیه و نکات طلایی کباب کوبیده مرغ تابه‌ای با طعم زغالی

ارسال شده توسط:archkala تاریخ ارسال: فوریه 9, 2020 در آشپزی, اخبار - مجله خبری بروز, انواع غذای نونی, انواع کباب, جوجه‌کباب لبنانی, شام چی بپزم, غذا با مرغ, غذای ساده برای ناهار, غذای مجلسی, غذای مناسب مهمانی, غذای نونی برای ناهار, ناهار چی بپزم 0

 

کباب کوبیده مرغ جز محبوب‌ترین کباب‌های رستورانی است که ظاهرا رگ و ریشه قُمی دارد. کباب کوبیده مرغ رستورانی دقیقا همان طعم جوجه کباب را دارد با این تفاوت که طرز تهیه آن کمتر از جوجه کباب دردسر دارد و به راحتی در تابه آماده می‌شود. اگر هم بخواهید عطر و بوی زغالی به خودش بگیرد یک ترفند ساده دارد که ما آن را به شما می‌گوییم. طرز تهیه کباب کوبیده مرغ مجلسی تابه‌ای رستورانی با طعم و بوی زغالی را در مجله کوروش بخوانید.

 

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه‌ای مجلسی

طرز تهیه و تمام نکات طلایی کوبیده مرغ تابه‌ای مجلسی با طعم زغالی

مواد لازم برای ۸ الی ۱۰ نفر

سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۲ عدد

پیاز بزرگ: ۲ عدد

سیر رنده شده: ۳ حبه (یا ۱ قاشق چایخوری پودر سیر)

زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز و سیاه: به مقدار لازم

فلفل دلمه رنده شده کوچک یا جعفری ساطوری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری: در صورت تمایل و قابل حذف شدن است

 

طرز تهیه

 

طرز تهیه و تمام نکات طلایی کوبیده مرغ تابه‌ای مجلسی با طعم زغالی

 

ابتدا سینه مرغ بدون پوست و استخوان را به همراه سیر در غذاساز میکس کنید تا خوب یکدست و صاف شود یا با چرخ گوشت چرخ کنید. پیازها را رنده کنید و آب پیاز اضافی پیاز را بگیرید. پیاز رنده شده را به مرغ چرخ کرده اضافه کنید، زعفران، فلفل، نمک و زردچوبه هم اضافه کنید و گوشت را خوب با سایر مواد ورز دهید. مواد را در یک ظرف‌دار بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال نگه دارید. بعد از یک ساعت مایه کوبیده جوجه را از یخچال بیرون بیاورید و به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید. روش به سیخ کشیدن کوبیده مرغ مثل همان کباب کوبیده است که در اینجا تمام و کمال توضیح داده‌ایم. اگر هم می‌خواهید کوبیده مرغ تابه‌ای درست کنید کف یک تابه رژیمی یا چدنی را کمی چرب کنید و با دست گوشت را حالت بدهید و کف ماهیتابه بچینید. برای این‌که کوبیده مرغ شما بو و طعم زغالی به خودش بگیرد در اواسط پخت کوبیده مرغ در ماهیتابه دو تکه زغال را حسابی روی گاز بگیرانید تا سرخ شوند. سپس در اواخر پخت کوبیده یک نعلبکی یا درب قابلمه کوچک را در ماهیتابه بگذارید، زغال‌ها را روی آن قرار دهید و کمی کره آب شده روی زغال بریزید. درب ماهیتابه را ببندید و ۵ دقیقه اجازه دهید روی شعله ملایم در همین حالت بماند. درب ماهیتابه را بردارید و کوبیده مرغ را در ظرف مورد نظر سرو کنید. در صورت تمایل مقداری کره را آب کنید و روی کوبیده مرغ در همان حالتی که داغ است بریزید. گوجه فرنگی‌ها را هم بعد از درست شدن کوبیده در تابه بریزید و درب تابه را بگذارید تا خوب بپزند. در صورت تمایل همان ترفند زغال را برای گوجه فرنگی هم به کار ببرید. کوبیده مرغ را با برنج یا نان و همراه با مخلفات دیگر سرو کنید.

یک روش دیگر طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با دنبه گوسفندی است البته اگر رژیم لاغری ندارید. مقداری دنبه گوسفند همراه با سینه مرغ چرخ کنید تا یک کوبیده نرم و لذیذ و حسابی لطیف داشته باشید. در این صورت دیگر روی کوبیده کره آب شده نریزید.

کباب کوبیده مرغ لبنانی هم بسیار مشهور است و به همین ترتیب درست می‌شود اما تفاوت در ادویه آن است. کوبیده مرغ لبنانی در ترکیب ادویه خود زیره، هل سابیده و جوز هندی دارد و حدود یک قاشق غذاخوری گشنیز ساطوری ریز شده هم به گوشت کوبیده اضافه می‌کنند.

 

نوشته طرز تهیه و نکات طلایی کباب کوبیده مرغ تابه‌ای با طعم زغالی اولین بار در مجله کوروش. پدیدار شد.

منبع بالا

برچسبها
tweet
متن و عکس پروفایل 22 بهمن + عکس پروفایل تبریک دهه فجر
بهترین طرز تهیه خورشت مرغ و آلو مجلسی+نکات انواع خورش مرغ و آلو

درباره archkala

مطالب مرتبط

  • طرز تهیه دونات سبزیجات یا دونات اسفناج بدون فر + روش پخت انواع دونات

    طرز تهیه دونات سبزیجات یا دونات اسفناج ...

    ژانویه 24, 2021

  • بیش فعالی در کودکان؛ عوامل ابتلا به بیش فعالی، پیشگیری و درمان آن

    بیش فعالی در کودکان؛ عوامل ابتلا به ...

    ژانویه 24, 2021

  • بهترین روغن های گیاهی برای جوانسازی و سفت شدن پوست

    بهترین روغن های گیاهی برای جوانسازی و ...

    ژانویه 24, 2021

  • طرز تهیه خورشت چغرتمه مرغ گیلانی؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه

    طرز تهیه خورشت چغرتمه مرغ گیلانی؛ یک ...

    ژانویه 24, 2021

یک نظر بدهید

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.

جستجو

نوشته‌های تازه

  • طرز تهیه دونات سبزیجات یا دونات اسفناج بدون فر + روش پخت انواع دونات
  • بیش فعالی در کودکان؛ عوامل ابتلا به بیش فعالی، پیشگیری و درمان آن
  • بهترین روغن های گیاهی برای جوانسازی و سفت شدن پوست
  • طرز تهیه خورشت چغرتمه مرغ گیلانی؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه
  • 2 طرز تهیه ترشی و شور گوجه گیلاسی (زیتونی) خوشمزه
  • طرز تهیه پنکیک مغزدار خانگی با شکلات صبحانه نوتلا
  • 5 ترند اصلی زنجیره تامین صنعت خرده فروشی در سال ۲۰۲۱
  • برنامه ریزی در صنعت خرده فروشی سال ۲۰۲۱/ داروینیسم خرده فروشی
  • ترندهای رنگ مو زنانه و دخترانه بهار 1400/2021 برای عید امسال
  • قانون جذب چیست؛ آیا قانون جذب و مثبت اندیشی حقیقت دارد؟

لینک

جایگاه

wordpress themes
  1. link dostan

  • rss
توجه:این سایت یک سایت خبری است و هیچ مسئولیتی در قبال پست ها ندارد همگی با ذکر منبع هر کدام می باشد مسئولیت بر عهده منبع هر پست می باشد. و در صورت درخواست حذف با دلایل مختلف و … در قسمت زیر پست مورد نظر مطرح شود.
  توسط سون تم