پنجشنبه , 4 مارس 2021
بورک یک غذای خوشمزه ترکیهای و در برخی موارد عربی با ریشه مدیترانهای است که قدمت آن به دوران امپراطوری عثمانی باز میگردد و محبوبیت زیادی در سراسر دنیا دارد. از طرف دیگر نزدیک بودن عطر و طعم غذاهای ترکی به غذاهای ایرانی موجب شده تا غذاهای این کشور جایگاه ویژهای در سفره ما ایرانیها داشته باشد. بورک را به روشهای مختلف در ماهیتابه یا فر و مایکروفر و با انواع سبزیجات مثل بادمجان و اسفناج و گوشت و مرغ و قارچ درست کرد. بورک مرغ و قارچ یکی از خوشمزهترین بورکهای ترکیهای و پیش غذا و فینگرفودی ساده و …
مارس 4, 2021
مارس 3, 2021
مارس 3, 2021
مارس 3, 2021