دوشنبه , 25 ژانویه 2021
  • خانه
  • عکس بازیگران
  • دانش و فناوری
  • اخبار تکنولوژی
  • روانشناسی
  • دانستنی ها
  • خودرو
  • سلامت
  • آشپزی

آرچ کالا

  • خانه
  • عکس بازیگران
  • دانش و فناوری
  • اخبار تکنولوژی
  • روانشناسی
  • دانستنی ها
  • خودرو
  • سلامت
  • آشپزی
Don't Miss
  • طرز تهیه دونات سبزیجات یا دونات اسفناج بدون فر + روش پخت انواع دونات
  • بیش فعالی در کودکان؛ عوامل ابتلا به بیش فعالی، پیشگیری و درمان آن
  • بهترین روغن های گیاهی برای جوانسازی و سفت شدن پوست
  • طرز تهیه خورشت چغرتمه مرغ گیلانی؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه
  • 2 طرز تهیه ترشی و شور گوجه گیلاسی (زیتونی) خوشمزه
  • طرز تهیه پنکیک مغزدار خانگی با شکلات صبحانه نوتلا
  • 5 ترند اصلی زنجیره تامین صنعت خرده فروشی در سال ۲۰۲۱
شما اینجائید:خانه » اخبار - مجله خبری بروز » طرز تهیه تراول کیک پرتقال + طرز تهیه سس براق پرتقالی

طرز تهیه تراول کیک پرتقال + طرز تهیه سس براق پرتقالی

ارسال شده توسط:archkala تاریخ ارسال: ژانویه 13, 2021 در اخبار - مجله خبری بروز 0

  • منتشر شده در ۲۴-۱۰-۹۹

  • 3 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • مدت زمان تقریبی مطالعه : 6 دقیقه

    تراول کیک یک اصطلاح فرانسوی است و به کیک‌هایی گفته می‌شود که ماندگاری بالایی دارند و معمولا برای سفر استفاده می‌شوند. اما امروزه استفاده از این کیک‌ها تنها در هنگام سفر نیست و می‌توان آنها را به عنوان یک میان‌وعده یا عصرانه سرو کرد. از تراول کیک پسته و شکلات و فندق گرفته تا تراول کیک با سس و فیلینگ انواع میوه بسیار محبوب هستند. برای شکل مدرن تراول کیک هم قالب‌های مخصوصی شبیه پاوند کیک طراحی شده است که کمک می‌کند شکیل‌تر و زیباتر باشند. با استفاده از قالب مخصوص تراول کیک در صورت استفاده از فیلینگ متناسب با کیک، فیلینگ میان کیک قرار می‌گیرد. تراول کیک در کافه‌ها هم طرفداران خودش را دارد و با طعم‌های مختلفی سرو می‌شود. روی تراول کیک را هم می‌توانید به شیوه دلخواهتان با سس براق، پودر قند یا گاناش تزیین کنید. در این مطلب از مجله کوروش، طرز تهیه تراول کیک پرتقال را به همراه طرز تهیه سس براق پرتقالی از سایت کاتج ژورنال برای شما آماده کرده‌ایم تا در کنار کیک پرتقالی خیس، از تهیه آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.

    جشنواره آذر ماه

     

    طرز تهیه تراول کیک پرتقال

     

    طرز-تهیه-تراول-کیک-پرتقال-با-سس-پرتقال

     

    مواد لازم

    کشمش بدون هسته: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

    شکر: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

    آب: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

    کره: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

    پوست پرتقال: ۱ قاشق غذاخوری

    هل آسیاب شده: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

    عصاره پرتقال: ۱  قاشق چای‌خوری

    آرد: ۱ و ۱/۲  لیوان دسته‌دار فرانسوی

    جوش شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری

    بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

    نمک: ۱/۲  قاشق چای‌خوری

    پودر قند و لعاب نارنج: به میزان دلخواه (برای تزیین)

     

    طرز تهیه تراول کیک پرتقال

     

    طرز-تهیه-تراول-کیک-پرتقال-با-سس-پرتقال

     

    مرحله اول؛ سس تراول کیک را درست کنید

     

    در یک قابلمه متوسط، کشمش، شکر، آب، کره، پوست پرتقال و هل را مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مواد با هم بجوشند. مواد را به هم بزنید. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بجوشند. قابلمه را از روی حرارت بردارید و عصاره پرتقال را به هم بزنید. مواد را در دمای محیط خنک کنید. (برای خنک شدن سریع‌تر، کف قابلمه را در یک کاسه بزرگ آب خنک قرار دهید و مرتبا هم بزنید.)

     

    مرحله دوم؛ مایه کیک را آماده کنید

     

    فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر را روغن بمالید و آردپاشی کنید. در یک ظرف دیگر، آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را دو مرتبه از الک ریز عبور دهید. سپس به مخلوط کشمش خنک شده اضافه کنید. مواد را به هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند.

     

    مرحله سوم؛ کیک را در فر بپزید

     

    مواد را در قالب آماده شده بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. قبل از اینکه کیک را از فر خارج کنید، مطمئن شوید که پخته است. می‌توانید از یک خلال دندان استفاده کنید. اگر مواد کیک به چوب نچسبید، آن را از فر بیرون بیاورید. کیک را از ظرف قالب جدا کرده و روی یک توری خنک کنید.

    استخدام سفیر در افق کوروش

    روی تراول کیک پرتقالی‌تان پودر قند بپاشید یا اینکه سس براق پرتقالی را روی کیک بریزید.

     

    در ادامه طرز تهیه سس براق پرتقالی را بخوانید.

     

    طرز تهیه سس براق پرتقالی

     

    طرز-تهیه-تراول-کیک-پرتقال-با-سس-پرتقال

     

    مواد لازم

     

    ژلاتین: ۱۰۰ گرم

    گلوکز: ۱۵۰ گرم

    شکر: ۳۰۰ گرم

    آب پرتقال: ۱۵۰ گرم

    رنگ خوراکی (پرتقالی): به میزان لازم

     

    طرز تهیه سس براق پرتقال

     

    مرحله اول

     

    پودر ژلاتین را از روز قبل آماده کنید. بهتر است از ورق ژلاتین استفاده کنید تا سس‌تان براق‌تر شود. ورق یا پودر ژلاتین را در یک ظرف فلزی بریزد و به روش بن ‌ماری (روی حرارت غیرمستقیم مثل بخار آب) آن را ذوب کنید. بعد از اینکه ژلاتین کاملا حل شد و حرارت خود را از دست داد، آن را در یخچال قرار دهید. بهتر است ژلاتین یک شبانه‌روز در یخچال بماند.

     

    مرحله دوم

     

    شکر و گلوکز را به همراه ۱۵۰ گرم آب پرتقال در یک ظرف فلزی بریزید و روی حرارت بگذارید. مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود. به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد و اطراف ظرف حباب‌های ریز تشکیل شد، حرارت زیر آن را خاموش کنید.

     

     

    مرحله سوم

     

    رنگ خوراکی را به مواد بیفزایید و به هم بزنید. این کار را برای ۲ تا ۳ دقیقه انجام دهید. ژلاتینی را که آماده کرده بودید، به مواد اضافه کنید. بهتر است آن را خرد کنید و خیلی آرام به هم بزنید. در این مرحله از همزن استفاده نکنید تا در مخلوط‌تان حباب ایجاد نشود. اجازه دهید ژلاتین کاملا در مواد حل شود. سس براق را از صافی بگذرانید.

     

     

    فوت و فن های طرز تهیه تراول کیک با سس براق پرتقالی

     

    طرز-تهیه-تراول-کیک-پرتقال-با-سس-پرتقال

     

    *در هنگام اضافه کردن سس براق پرتقالی به تراول کیک پرتقال، حتما کیک را از قبل برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.

     

    *می‌توان سس براق پرتقال را برای ۲ هفته در یخچال نگهداری کرد.

     

    *سس براق را در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف و دلخواه خود می‌توانید تهیه کنید و از آنها برای تزیین انواع کیک به کار ببرید.

     

    *بعد از اضافه کردن سس براق، تراول کیک پرتقال را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. روی سس را می‌توانید با مغزها یا تکه‌های شکلات هم تزیین کنید.

     

    به این نوشته امتیاز بدهید

    [مجموع: ۰ میانگین: ۰]

    فروش اینترنتی افق کوروش


    Source link

    برچسبها
    tweet
    آموزش طرز تهیه 7 هدیه دست ساز برای روز مادر
    طرز تهیه چیزکیک موز و ژله یخچالی بدون فر؛ دسر ساده و خوشمزه و مجلسی

    درباره archkala

    مطالب مرتبط

    • طرز تهیه دونات سبزیجات یا دونات اسفناج بدون فر + روش پخت انواع دونات

      طرز تهیه دونات سبزیجات یا دونات اسفناج ...

      ژانویه 24, 2021

    • بیش فعالی در کودکان؛ عوامل ابتلا به بیش فعالی، پیشگیری و درمان آن

      بیش فعالی در کودکان؛ عوامل ابتلا به ...

      ژانویه 24, 2021

    • بهترین روغن های گیاهی برای جوانسازی و سفت شدن پوست

      بهترین روغن های گیاهی برای جوانسازی و ...

      ژانویه 24, 2021

    • طرز تهیه خورشت چغرتمه مرغ گیلانی؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه

      طرز تهیه خورشت چغرتمه مرغ گیلانی؛ یک ...

      ژانویه 24, 2021

    یک نظر بدهید

    برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.

    جستجو

    نوشته‌های تازه

    • طرز تهیه دونات سبزیجات یا دونات اسفناج بدون فر + روش پخت انواع دونات
    • بیش فعالی در کودکان؛ عوامل ابتلا به بیش فعالی، پیشگیری و درمان آن
    • بهترین روغن های گیاهی برای جوانسازی و سفت شدن پوست
    • طرز تهیه خورشت چغرتمه مرغ گیلانی؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه
    • 2 طرز تهیه ترشی و شور گوجه گیلاسی (زیتونی) خوشمزه
    • طرز تهیه پنکیک مغزدار خانگی با شکلات صبحانه نوتلا
    • 5 ترند اصلی زنجیره تامین صنعت خرده فروشی در سال ۲۰۲۱
    • برنامه ریزی در صنعت خرده فروشی سال ۲۰۲۱/ داروینیسم خرده فروشی
    • ترندهای رنگ مو زنانه و دخترانه بهار 1400/2021 برای عید امسال
    • قانون جذب چیست؛ آیا قانون جذب و مثبت اندیشی حقیقت دارد؟

    لینک

    جایگاه

    wordpress themes
    1. link dostan

    • rss
    توجه:این سایت یک سایت خبری است و هیچ مسئولیتی در قبال پست ها ندارد همگی با ذکر منبع هر کدام می باشد مسئولیت بر عهده منبع هر پست می باشد. و در صورت درخواست حذف با دلایل مختلف و … در قسمت زیر پست مورد نظر مطرح شود.
      توسط سون تم